Tre-måneders-gruppe for par

– Har du lyst til at forbedre og vedligeholde dit parforhold?

– Ønsker du at gøre det på en billig og bekvem måde?

– Har du lyst til at mødes fysisk for at få det optimale ud af parterapien?

Denne gruppe vil give dig og din partner klarhed over hvad der skal til, for at du og I kan få jeres  parforhold til at fungere bedre, fx være mere intenst og nærværende.
Vi vil samle de essentielle byggesten af holdninger og færdigheder, der skal til, for at I kan få succes med det, I gerne vil have og opnå.

Vi vil også arbejde med de primære årsager, der forhindrer jer i at vedligeholde jeres parforhold. Når forhindringerne er opløst, kan parforholdet udvikle sig positivt.
Der er intet i vejen for at både du og din ægtefælle/kæreste/partner deltager i gruppen.

Gruppen er lukket, forstået på den måde, at de mennesker, der starter, vil fortsætte hele vejen igennem. Der vil ikke komme nye deltagere undervejs. Gruppen slutter automatisk efter tre måneder, men hvis der er enighed om det, kan en ny tre-måneders periode starte igen.

Gruppe-coaching

Mange har de samme udfordringer som dig og jer med parforholdet. En af fordelene ved gruppe-sessioner er, at bare dét, at du lytter til andres løsning af deres problemer, vil hjælpe dig med at løse dine egne. I din gruppe vil du blandt andet høre om, hvordan andre håndterer udfordringer , du enten kender og måske får en ny løsning på, eller som du endnu ikke selv har stået over for. Dette vil sætte dig i stand til at finde din egen løsning, når du eventuelt befinder dig i en lignende situation. Det er den største fordel ved gruppe-coaching.

parforhold


Psst… Gør som flere end 1.700 andre besøgende på denne hjemmeside om parforhold allerede har gjort. Tilmeld dig mit nyhedsbrev, som trin for trin vil vise dig, hvordan du får dig det parforhold, du ønsker dig og længes efter.


Forandring

For at permanente forandringer kan finde sted, skal man øve sig regelmæssigt, vedholdende og konsekvent. Vi vil dække helt specifikke emner. Blandt andre følgende:

  • Krisetegn og konflikthåndtering
  • Myter i forbindelse med parforhold
  • Videre efter en skilsmisse
  • Jalousi i parforholdet
  • Sidespring og utroskab
  • Økonomi i parforholdet
  • Sex og intimitet
  • Forventningsafstemning og ønsker for fremtiden
  • Vedligeholdelse af det gode parforhold

 

Opgaver

Ved hver session (gruppe-coaching) vil du lære nye færdigheder, og du vil få klare, veldefinerede opgaver. Disse kan du tage med dig ud i den virkelige verden og afprøve i dit daglige liv. Resultaterne fra dette bringer du tilbage til næste session ugen efter. Hvis det virker, fejrer vi det. Hvis ikke, fixer vi, hvad der gik galt. Og hvis du ikke har fået gjort det, vi aftalte, finder vi ud af, hvad der kom i vejen og stoppede dig. På den måde vil du være i stand til at gøre det anderledes i fremtiden. Hvordan lyder det for dig?

 

Aktivitet

Du kan være lige så aktiv på sessionerne, som det passer dig. Det vil sige, at du kan vælge blot at være med som lyttende, hvor du suger til dig – eller du kan vælge aktivt at tage del i diskussionerne, øvelserne og erfaringsudvekslingerne.

 

Tid

Et en-dags seminar en weekend-dag starter klokken 12.00 og slutter klokken 18.30.
Et 3-måneders forløb er en hverdagsaften fra klokken 19.00 til 22.00.

 

Sted

Århus, Vestergade 1 – en-dags-seminar

København, Pakkerivej 11, 1.tv, 2500 Valby

Find det på Google

 

Skab dig et pragtfuldt parforhold

Så hvis du ønsker effektiv, men anonym, coaching til at forbedre dit eksisterende parforhold, så book en gratis afklarende samtale med mig. Her vil du finde ud af om gruppe-coaching er noget for dig. Se www.parforhold-parterapi.dk/tilbud.

Mikael HoffmannRing på mobil 21 79 18 50 til parterapeut og mentor-coach Mikael Hoffmann for flere informationer.

Jeg hjælper jeres parforhold tilbage på sporet igen.
Klik her (eller ring til mig på telefon 21 79 18 50) for en gratis afklarende samtale

.